Blog

Klasik Mobilyaların Sonbahar Renkleriyle Harmonisini Keşfedin!

Klasik mobilyalar, zevklerin en derin şekilde ortaya konduğu ve görkemli çizgileri ile akıllarda kalan bir yaşam alanı dizayn etmenin en güzel yollarından biridir. Geçmişten günümüze varlığını, özellikle popülerliğini devam ettiren klasik mobilya modelleri, sayısız renk seçenekleri sayesinde her kullanıcının tarzını yansıtabileceği dekorasyonlara dönüşüyor. Yakın bir zamanda evini yenilemek isteyenler ya da hayatına yeni bir evde başlamanın eşiğinde olanlar buraya! Sonbaharın etkisini üzerinde taşıyan, bir yandan sıcak ve samimi, diğer yandan şık ve iddialı bir yaşam alanı hayal ediyorsanız klasik koltuk takımları, Enbiya Alemdar farkıyla sizleri bekliyor.

Klasik mobilya modelleri arasındaki; tv ünitesi, oturma grubu ve yemek odası takımları kusursuz bir salon dekorasyonuna sahip olmanıza olanak sağlar. Hem ferah ve iç açıcı hem de şık ve konforlu tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken klasik çizgilerde, geniş bir renk yelpazesi bulunmaktadır. İyi bir renk aralığının tercih edilmesi, dekorasyonun istenilen çizgide devam etmesine, dolayısıyla ortaya çıkan atmosferin kullanıcıyı mutlu etmesine de zemin hazırlar. Uzun vadede hem kaliteli hem de konforlu bir yaşam alanına dönüşür. Peki, klasik oturma grupları, tv üniteleri ve yemek odası takımlarında sonbaharın sıcak etkisini yakalamak için hangi renk aralıkları tercih edilmelidir? Öncelikle belirtmeliyiz ki klasik mobilyalar; varaklı detayları, birbirinden şık kırlentleri ve keskin hatları ile diğer mobilyalardan net bir şekilde ayrılır. Bulunduğu ortamda, deyim yerindeyse saray konforu yaşatır. Karakteristik özellikleri, günümüz modasıyla birleşir ve tasarım çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeker. Kullanılan renkler ise mobilyanın ruhunu ortaya çıkaran bir etkiye sahiptir. O halde yeni bir dekorasyonun eşiğindeyseniz, sonbaharın insan üzerinde bıraktığı tüm etkileri yaşam alanınızda hissetmek ve hissettirmek istiyorsanız kahve tonlarından yola çıkarak stil sahibi bir salon yaratabilirsiniz.

Klasik Mobilyalar Kahve Tonlarıyla Kombinlenir!

Kahverengi tonları, sıcak renk grupları arasındadır. Pek çok renk aralığı ile kombinlenebilir olması nedeniyle dekorasyon bütünlüğünün sağlandığı en kolay tondur. Söz konusu klasik oturma grupları, klasik tv üniteleri ve yemek odası takımları olduğunda ise bu mobilyalara en çok yakışan renklerin ilk sıralarındaki yerini korur. Dikkat edilmesi gereken ilk noktalardan biri ise tercih edilen renk aralığının diğer mobilya ve aksesuarlar ile en iyi şekilde meç edilmesidir. Bu noktada koltuk takımınızda kahve tonlarına yer verebilir, takımda yer alan berjerde kahverenginin farklı bir tonunu kullanabilirsiniz. Klasik koltuk takımları, toprak renk tonları ile birleştiğinde tüm ortama büyük bir derinlik kazandırır. Tasarımları hem daha şık hem de daha görünür kılar. Mobilyalarınızda bu tonlara yer vermek istiyorsanız duvar renginizi daha açık tonlarda tercih ederek, ortamda iyi bir kontrast oluşturabilirsiniz. Zıt renkleri aksesuar seçiminize de yansıtmanız mümkündür. Doğru bir kontrast, ortamda oluşma ihtimali olan kasvetli görünümü yok etmenizi sağlayacaktır.

Klasik yemek odası takımları, oturma grupları ve tv üniteleri, varaklı detayları ile ön plana çıkan mobilyalardır. Varaklar, klasik çizgilerin en belirgin özelliklerini oluşturur. El oyması kol, sırt ve ayaklar ile tamamlanarak, göz kamaştıran tasarımlara dönüşür. Kahve tonları için hem gold hem de silver varaklar rahatlıkla tercih edilebilir. Varakların görünümü ise farklı boy ve formlardaki kırlentler ile zenginleştirilebilir. Böylece içinde kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz bir alan oluşturmanız kolaylaşır. Birbirinden şık, konforlu ve zengin bir yaşam alanı istiyorsanız Enbiya Alemdar ailesi olarak yanınızdayız! Kalitenin ihtişamla buluştuğu lüks mobilyalar ile evinize renk katmak için acele edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir