Blog

Mobilya Tercihinde Altın Detaylar İle Yaşam Alanlarınızın İhtişamını Arttırın!

Klasik mobilyalar, yaşam alanında ihtişama ve lükse bol bol yer vermek isteyenlerin tercih ettiği özel tasarımlar olarak varlığını devam ettiriyor. Geçmişten günümüze ev dekorasyonlarındaki yerini koruyan bu özel mobilyalar; renkleri, kumaş türleri ve sağlam iskelet yapıları sayesinde senelerce yeniliğini korumaktadır. Kendine özgü tarzları ile ön plana çıkan tasarımlar; sırt, kol ve ayak detaylarındaki varaklar ile ihtişamını pekiştirir. Konforlu oturma minderleri ve farklı formlardaki kırlentleri ile rahat bir kullanım sunar. Sadece oturma grupları için geçerli olmayan tüm bu özellikleri yemek odası takımlarında ve tv ünitelerinde görmek de mümkündür. Şık bir salon için tercih edilen lüks oturma gruplarına aynı detayların hakim olduğu tv ünitesi ve yemek odası takımları eşlik eder. Hepsinin ortak özellikleri, büyük bir bütünlüğe zemin hazırlar ve zamansız dokunuşlar ile kusursuzlaşır. Göz kamaştırıcı etkileri sayesinde; villalar, yalılar, hatta makam odalarındaki yerini alır. Klasik koltuk takımları başta olmak üzere aynı çizgide üretilen tüm mobilyalar, geçmişin izlerini üzerinde taşır. Kendine has tarzları, pek çok renk ile kombinlenerek kişisel zevkleri ön plana çıkarır. Kumaş yapıları sayesinde kullanılan her renk tonu, farklı bir şıklığı gözler önüne serer. Yakın bir zamanda evinizin ruhunu değiştireceğiniz klasik mobilya alışverişine çıkmayı düşünüyorsanız Enbiya Alemdar olarak evinize kaliteyi ve konforu aynı anda yansıtmaya devam ediyoruz.

Lüks Çırağan Yemek Masası Altın Varaklı Kahverengi modelimiz 350x120 boyutlarında olup masif ahşap'tan yapılmıştır. Enbiya Alemdar'da sizi bekliyor

Mobilya Tercihinde Altın Sarısı Detaylar İle İhtişamlı Bir Yaşam Alanı Tasarlanır!

Klasik mobilyalarda pek çok renk aralığına yer verilmektedir. Kullanılan her renk tonu ise koltuk takımının sırt, kol ve ayak kısımlarındaki el oyması motiflerde yer verilen altın sarısı renk ile kombinlenir. Altın sarısı renk tonu, klasik mobilyaların vazgeçilmez bir detayı olarak hayatımızdaki yerini korumaya devam ediyor. Üstelik sadece koltuk takımlarında değil, klasik yemek odası takımlarının ayaklarında ya da tv ünitelerinde görmek de mümkündür. Bu sayede aynı çizgide ilerleyen pek çok dekorasyon fikirleri kolayca hayata geçiriliyor. Yeni mobilyalar ile evinizin havasını değiştirmek istiyorsanız altın sarısı detaylar ile ihtişamlı bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz. Klasik koltuk takımınızı varaklara uygun olan altın sarısı desenlerin yer aldığı kumaş ile tamamlayabilir ya da halı desenlerinizde minik altın sarılarına yer verebilirsiniz. Bu sayede dekorasyonunuza zengin dokunuşlar kazandırabilirsiniz. Koltuk takımlarında kullanılan kumaşlar, farklı desen ve motiflerle süsleniyor. İhtişamlı yaşam alanına küçük sade detaylar kazandırmak isteyenler ise tercihini düz ve tek renk kumaşlardan yana kullanıyor. Tercihiniz hangisinden yana olursa olsun, tarzınızı yansıtacağınız lüks mobilyaları Enbiya Alemdar Mobilya’da bulabilir, stil sahibi ve zengin bir yaşam alanına hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Mia Klasik Koltuk Takımı, altın sarısı varaklı detayları ile hem göz yormaz hem de sıra dışı bir kaliteyi evinize taşımaya yardımcı olur. Kusursuz bir şekilde kombinlenen renkleri ve kaliteli iskelet yapısı ile evinizde zamanı durduran bir etki bırakır. Monalisa Klasik Koltuk Takımı, Palace Klasik Koltuk Takımı ve Maria Koltuk Takımı da sayısız modeller arasında en çok tercih edilen tasarımlar olarak üretilmeye devam ediyor. Altın sarısının ihtişamını pekiştirmek için Monalisa Klasik Yemek Odası Takımı, Mia Klasik Yemek Odası Takımı ve Çırağan Yemek Odası Takımı ile en güzel yemeklerinizi ölümsüzleştirebilirsiniz. Her şeyin sizler için düşünüldüğü birbirinden şık, kaliteli ve konforlu klasik mobilyalar, iyi bir işçilik ile buluşuyor ve yıllarca yeniliğini koruyor. Enbiya Alemdar farkını evinize yansıtın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir