Blog

En Çarpıcı 5 Klasik Oturma Grubu

İnsanın kendine verdiği değer, yaşam alanının kalitesi ile belli olur. Ev dekorasyonunda yer alan her detay ise ev sahibinin zevklerini ve tarzını anlatan bir hikayeye dönüşür. Salon dizaynında yer alan oturma grupları hem konfor hem de istenilen şıklığa uygun tercih edildiğinde, göz alıcı bir yaşam alanı kaçınılmazdır.

Gelen her misafir için rahat ve şık bir ağırlama alanına dönüşen salon dekorasyonları, evin diğer bölümlerine göre büyük bir özenle düzenlenir. Birbirinden şık ve çarpıcı detayları ile yüksek beklentilere cevap veren klasik koltuk takımları, son trend renk ve tasarımları sayesinde büyük bir kitlenin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda evinizde sıra dışı bir değişim gerçekleştirmek istiyorsanız en çarpıcı 5 klasik koltuk takımı sizlerle. Hayallerinizi evinize yansıtmak için acele edin!

 

1)Monalisa Klasik Koltuk Takımı

Işıltılı tarzı ile göz kamaştıran Monalisa, bulunduğu her evin ruhuna göz alıcı bir yenilik dahil ediyor. Chestefield koltuk takımlarına ait dikkat çekici detayları ile tasarlanan bu özel mobilya, son trend renklerin uyumu ile tamamlanmaktadır. Mobilyanın ayakları yerden yüksektir ve zengin bir görünüm sunan varaklı detaylara sahiptir. Geniş bir oturum alanını evinize taşımakla birlikte, konforunuzu üst seviyeye taşır. Birbirinden şık kırlentleri ise salon dekorasyonunuza farklı bir boyut kazandırmanıza yardımcı olur. En çarpıcı oturma grupları arasında Monalisa Klasik Koltuk Takımı ile uzun seneler kullanmaktan keyif alacağınız bir salon dizaynına sahip olabilirsiniz.

 

2)Neva Klasik Koltuk Takımı

Neva, son döneme damgasını vuran ve gören herkesin beğenisini kazanan özel tasarımlar arasındaki yerini almaktadır. Huzurlu, keyifli ve konforlu bir yaşam alanı dekore etmek istiyorsanız Neva ile hayatınıza göz alıcı bir dokunuş dahil edebilirsiniz. Bu özel tasarım, chester koltuk takımı modellerini en iyi yansıtan mobilyalar arasındadır. Bir yandan grinin asaletini, diğer yandan siyah rengin çarpıcı görünümünü üzerinde taşıyan Neva Klasik Koltuk Takımı, estetik duruşu ile evinizin havasını değiştirecek.

 

3)Palace Klasik Koltuk Takımı

İhtişamlı altın varakların iç açıcı renkler ile harika bir uyum yakaladığı Palace, saray etkisi yaratan tarzı ile hayatınızda önemli bir yer edinecek. Göz kamaştıran etkisi ise salonunuzu benzersiz bir görünüme bürüyecek. Klasik koltuk takımlarının en gözde mobilyaları arasındaki yerini alan bu eşsiz tasarım, yerden yüksek ayak tipine sahiptir. Oturum minderi ve sırt yapısı sayesinde konforlu bir kullanım sunmakla birlikte, şık kırlentleri ile evinize renk katacak. Palace Klasik Koltuk Takımı, kapitone düğmeli detayları ve kol yapısı ile salonda vakit geçirdiğiniz her saniyeyi özel kılmaya, diğer yandan ağırladığınız her misafir için hafızalara kazınan bir etki bırakmaya hazır.

4)Mia Klasik Koltuk Takımı

İddialı tasarımı ve özel işçiliği ile salon dekorasyonlarına eşlik eden Mia hem yüksek standartlara sahip kalitesi hem de konforu ile beğeninize sunulmaktadır. Evinizde yaratmak istediğiniz ihtişamı kolayca hayata geçirebileceğiniz Mia, geleneksel tarzın modern detaylar ile taçlandırıldığı özel bir mobilyadır. Sırt kısmı, kol yüksekliği ve oturum minderinin rahatlığı ile sağlıklı bir kullanım sunan bu özel tasarımın üst kısmında kapitone düğme detayları bulunmaktadır. Geniş bir oturum alanına sahip olup, birbirinden şık kırlentleri ile tarzını tamamlar. Minder desenlerinden kumaş kalitesine, altın varaklı detaylarından göz alıcı formuna kadar tüm ihtişamı ile sizlere sunulan Mia Klasik Koltuk Takımı, evini klasik çizgiler ile dekore etmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor.

 

5)Queen Koltuk Takımı

En çarpıcı koltuk takımları arasındaki Queen ile yenilenme vakti geldi! Evinde klasik mobilyalara yer vermek isteyenlerin hem konfor anlayışına hem de arzuladığı kalite standartlarına hitap eden Queen, lüks oturma grupları arasında olmaya devam ediyor. Rahatlığın ön planda tutulduğu takım, yerden yüksek ayaklara sahiptir. Birinci sınıf kumaşı, varaklı detayları ve dikkat çekici desenleri ile büyük bir şıklığı sizlerle buluşturur. Bu özel koltuk takımının üst kısmı, chester koltuk modellerinin özelliğini en iyi şekilde yansıtır. Geçmişin günümüz modası ile büyük bir uyum yakaladığı Queen Koltuk Takımı, zamana meydan okuyan kalitesi ile uzun seneler dekorasyonunuza eşlik etmekle kalmayacak, konforu ve görkemli tarzı ile hayatınızın merkezindeki yerini hep koruyacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir