Blog

Klasik Çizgilerin İzinden: Klasik Mobilyalar İle Şıklığı Yakalayın!

Geçmişten günümüze popülerliğini kaybetmeyen klasik mobilyalar, sanat eserini evinize taşımanın en güzel yolu. Büyüleyici tarzları ile yaşam alanlarına ihtişamlı bir dokunuş yapan lüks mobilyalarda, kaliteyi ve konforu aynı anda yakalayabilir, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir dekorasyon hayata geçirebilirsiniz. Klasik oturma gruplarını, yemek odası takımlarını ya da tv ünitelerini diğer mobilyalardan ayıran önemli faktörler vardır. En eski, ancak buna rağmen şıklığını hiç kaybetmeyen klasik tarz mobilyalar; ahşap varaklı ve oymalı özellikleri ile diğer stillerden net bir şekilde ayrılır. Kumaşlar ise klasik tarzın ruhuna uygun desen ve kalite ile buluşur. Her detayında ince bir işçilikle karşılar yeni sahiplerini. Tüm bu ögelerin birleşerek, görkemli bir sanat eserine dönüştüğü klasik mobilya modellerine ait birbirinden göz alıcı tasarımlar ile karşınızdayız.

İhtişamlı Koltuk Takımları

Koltuk takımları, salon dekorasyonlarında önemli rolu olan temel mobilyalardır. Klasik tarzda dekore edilecek bir salon için şık detaylar ön plana çıkmalıdır. Klasik koltuk takımları, tasarım açısından belirgin özelliklere sahip olsa da renk ve kumaş kalitesi açısından geniş bir yelpaze sunan mobilyalardır. Sırt, kol ve ayak kısımlarındaki varaklı detayların göze çarptığı bu özel tasarımlarda isteğe uygun varaksız seçenekler de bulunmaktadır. Pek çok modelde sırt bölümünün kapitone düğmeler ile hareketlendiği klasik tarz koltuk takımlarının bazı tasarımlarında ise sırt bölümünde sadelik ön plana çıkar. Farklı boy ve formlardaki kırlentler ile hareketlendirilirler ve ev dekorasyonlarında unutulmaz bir etki bırakırlar. Günümüz modasının en iyi şekilde meç edildiği kasik koltuk takımı modelleri, geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Mdf ve sunta gibi malzemelerden üretilen tasarımlar uygun fiyat aralıklarına sahip olup, kullanıcıları ile buluşmaya devam ediyor. Evlerine uzun vadede iyi bir yatırım yapmak isteyenlerin tercihi ise kaliteli ahşap malzemelerden üretilen ve el oyması ile zenginleştirilen klasik koltuk takımı çeşitlerinden yana oluyor. Hem uygun hem de tam anlamı ile kalitenin ihtişama dönüştüğü lüks koltuk takımları için Enbiya Alemdar Mobilya olarak sizleri bekliyoruz. Evinizi, sizlere yakışan özel mobilyalar ile taçlandırmak için en doğru adrestesiniz!

Yemek Saatlerinizi Unutulmaz Kılan Yemek Odası Takımları

Klasik çizgilerin hakim olduğu bir evin her odasında ihtişamlı esintiler vardır. Salon, yatak odası, yemek odası başta olmak üzere tüm alanlarda klasik mobilya ve aksesuarlara yer verilir. Geçmişin ışıltısını hayatınıza yansıtmak istiyorsanız salon dekorasyonunuzu şık bir yemek odası takımı ile tamamlayabilirsiniz. Klasik yemek odası takımları, el oymalarının görsel şovunu evinize yansıtacağınız özel mobilyalardır. Kalite standartları ile uzun seneler evinize eşlik eden takımların; masa, konsol ve sandalyeleri büyük bir bütünlük oluşturur. Takımdaki tüm ayaklar aynı tasarıma sahip olup, ideal yükseklikleri ile kusursuz bir kullanımı sizlerle buluşturur. Sandalye kumaşları, doku ve renk açısından oturma gruplarına eşlik eder. Alana uygun ölçülerde tercih edilen klasik yemek odası takımı modelleri, doğru bir konumlandırma ile hayatınızda büyük bir iz bırakacak. En güzel yemeklerinizi unutulmaz anlara dönüştürmeye yetecek.

Tv Üniteleri İle Dekorasyonunuzu Kusursuzlaştırın!

Klasik çizgilerle düzenlenmiş bir salon dekorasyonu yine aynı tarzın hakim olduğu tv üniteleri ile tamamlanmalıdır. Klasik tv üniteleri, eski dokuların modern hatlar ile tamamlandığı karşı konulmaz mobilyalardır. Üstelik alternatif seçenekleri ile büyük bir kullanıcı kitlesinin tercihleri arasında olmaya devam ediyor. Şık bir tv ünitesi tercih ederken, yaşam alanınızda yer verdiğiniz mobilya ve aksesuarlarınıza uygun seçimler gerçekleştirin. Klasik tarza sahip tv ünitelerinde hem tek başına bir tv sehpası hem de görkemli duvar panolarının yer aldığı takımlar bulunmaktadır. Her iki seçenekte de muazzam bir görünüm elde edilir. Aynı zamanda diğer klasik mobilyalar gibi tv ünitelerinde el oymaları sık sık kullanılır. Ünitelerin fonksiyonel özelliklerini ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirleyebilir, hem kullanışlı hem de şık bir yaşam alanına merhaba diyebilirsiniz.

Enbiya Alemdar Mobilya olarak; klasik koltuk takımları, yemek odası takımları ve tv üniteleri ile evinize büyük bir şıklık ve vazgeçilmez bir kalite taşıyoruz. Birbirinden farklı renk ve tasarımların yer aldığı klasik mobilyalar ile kusursuz bir şıklığı günlük hayatınıza yansıtmanın tam zamanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir